Politica de confidentialitate

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE


S.C. TEHNO HOBY IMPEX S.R.L trateaza cu responsabilitate protectia datelor dumneavoastra si aplica cu strictete legislatia in vigoare. Mai jos va prezentam politica noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si juridic, care va ofera posibilitatea de a va informa cu privire la protectia pe care v-o garantam si scopul colectarii datelor cu caracter personal.
Din perspectiva Regulamentului, procesam doar datele cu caracter personal stabilite de dumneavoastra, pentru timpul indicat si in scopurile impuse de dumneavoastra ca utilizator (primirea comenzilor de pe site, informatii despre produse, etc.). Va asiguram ca datele dumneavoastra sunt in siguranta, raman proprietatea dumneavoastra si sunt stocate doar pe server securizat. Sistemul de back-up este foarte bine implementat si securizat, iar nimeni in afara personalului nostru din departamentul tehnic nu are acces la aceste sisteme.

1.Operatorul datelor dumneavoastra cu caracter personal este compania S.C. TEHNO HOBY IMPEX S.R.L., adresa de corespondenta fiind protectie.date@tehnohoby.ro.
2. Incepand cu data de 25 mai 2018, puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal la urmatoarea adresa de e-mail: protectie.date@tehnohoby.ro.
3. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal se rezuma la desfasurarea activitatii de furnizare a serviciilor sau definirii unei relatii contractuale actuale sau viitoare ori unei alte situatii neprecizata aici. Vom prelucra datele cu caracter personal intr-o maniera conforma cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind incheierea si executarea contractului in cazul procesarii comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).
4. In general, datele prelucrate sunt numele, prenumele si datele personale de contact.
5. Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.
6. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate pentru o perioada necesara pentru a atinge scopul prelucrarii comenzilor, date primite din email sau formularul de comanda.
7. Pentru prelucrarea comenzilor, durata prelucrarii va varia in functie de perioada contractuala agreata de parti. Pentru indeplinirea anumitor obligatii legale (cum ar fi obligatiile evidenta de contabila si raportare fiscala, arhivare etc.), durata prelucrarii variaza si ea in functie de obligatia legala incidenta. Incepand cu data de 25 mai 2018, informatii despre durata prelucrarii datelor dumneavoastra pot fi obtinute la urmatoarea adresa de e-mail: protectie.date@tehnohoby.ro.
8. Aveti dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, de a le rectifica, sterge sau limita prelucrarea, precum si dreptul ca acestea sa nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveti dreptul la portabilitatea datelor, in anumite conditii.
9. Cu exceptia cazului in care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligatii legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntara, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume si adresa) va va impiedica sa plasati o comanda.
10. Aveti dreptul la portabilitatea datelor – in anumite conditii puteti primi datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau se poate solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
11. De asemenea, aveti dreptul de a va retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor personale. Acest lucru nu va va afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal inainte de a va retrage consimtamantul.
12. Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile.

Lista tuturor drepturile dumneavoastra odata cu adoptarea si implementarea GDPR

Prin urmare, in calitate de utilizator tehnohoby.ro (S.C. TEHNO HOBY IMPEX S.R.L), aveti urmatoarele drepturi:

- Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;
- Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
- Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
- Dreptul de opozitie – va puteti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
- Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
- Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
- Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., acesta poate fi retras oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
- Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Va puteti exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari la adresa de e-mail protectie.date@tehnohoby.ro.

Fiind de acord cu prezentul document „Politica de confidentialitate” , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.

 

 

 

COPYRIGHT,


Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

 

LIMITARE DE RESPONSABILITATE


Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive;
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului;
• informatiile eronate furnizate de cumparator; acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site;
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP);
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
• produsul comandat nu este pe stoc;
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv daca pretul acestuia este afisat eronat.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

 

 

 

DISPOZITII FINALE


Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.
TEHNO HOBY IMPEX SRL
• ADRESA: STR. OBOR - Bl. O2 Et. P Cod 610287, PIATRA NEAMT;
• EMAIL: protectie.date@tehnohoby.ro
• TEL: 0233-236.333 ;
• MOBIL: 0722-375.424, 0722-346.498 ;
• REG. COM.: J27/236/1997 ;
• COD FISCAL: RO 9419089.

 

WE ACCEPT

paymethods

Panel Tool

Reset